Kerstborrel

Het is weer bijna zo ver, de kerst staat voor de deur, wat ook betekent dat de kerstvakantie niet ver meer is. Twee weken lang genieten van de feestdagen, lekker eten en samen zijn met vrienden en familie. Een klein probleempje.... je klasgenoten! Die mag je deze 2 weken niet vergeten! Gelukkig heeft ’t Reactievat hier iets op bedacht. Op 17 December, tussen 16:00 en 18:00 is er een kerstborrel op school georganiseerd. In de kantine zullen wij voor jullie klaar staan met hapjes, drankjes, kerstmuziek, leuke spellen en vooral gezelligheid! Tot dan! p.s. Wij zouden ’t Reactievat niet zijn als er diezelfde avond geen feest was in de stad. Zie https://www.facebook.com/events/1663900850548136/ voor het Kerstfeest in de Billabong!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0