Labquiz

Hallo allemaal! Het is weer tijd voor een leuk evenement en dat zal zijn (trommelgeroffel): De Labquiz! Deze quiz zal plaatsvinden op 21 april in het Bascafé en zal (zoals je al kan raden) gaan over alles in en rondom het HLO, namelijk: Intro 2015, de vatfeesten, Chemie, Bio-medisch, Bio-informatica, de docenten, het gebouw en meer..! Lijkt je dit wat? Dan kun je je inschrijven met een groepje (max 6 leden). Meedoen is helemaal gratis! Bier en wijn zal 2 euro kosten en mocht je het Bascafé alvast willen verkennen, of bevalt de Labquiz zo goed, het Bascafé heeft elke maandag speciaalbieren op fles voor maar liefst 2 euro 50! Om een plekje te reserveren kun je mailen naar: info@reactievat.nl. Vermeld hierbij je naam en het aantal personen waarmee je je wilt inschrijven. We zien jullie graag allemaal de 21e in het Bascafé, In de Betouwstraat 16 te Nijmegen. Deuren zullen openen om 19:00 en de quiz start om 19:30. Zorg dat je op tijd bent!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0